Mivel segíthetsz?

Támogasd munkánkat

Célunk egy segítő közösség építése, mely célja nem csak az adományok gyűjtése. Sokszor egy anyagilag nem tehetős ember is sokat segíthet az együtt gondolkodásával, a kapcsolataival, a két kezével. Csatlakozz hozzánk akár hosszú akár rövid távon.

Mindenki tud segíteni valamiben! Mivel más-más emberek vagyunk, más anyagi körülményekkel, kapcsolatokkal, ötletekkel, különböző szabadidővel, így a körülményeidhez képest kérünk, hogy segíts minket!

Légy önkéntes az A Breeze of Hope programban az Egyesült Államokban vagy Bolíviában Hozzon létre egy műhelyt szervezete számára a "Mit csinálunk" oldalon említett témák egyikéről. 

Tartson figyelemfelkeltő beszélgetést iskolájában, házban, munkahelyén vagy más helyen. 

Forduljon barátaihoz és családjához az A Breeze of Hope nevében Viseljen kék szalagot az ingén, amely a gyermekek és serdülők elleni szexuális erőszak elleni nemzetközi szimbólum 

Kedvelj minket a Facebookon Készítsen figyelemfelkeltő plakátot weboldalunkhoz Ossza meg velünk gondolatait a szexuális erőszak gyermek- és serdülőkorú áldozatainak életében való pozitív változásról Hívja meg az A Breeze of Hope-t, hogy beszéljen iskolájában, főiskoláján vagy egyetemén

Segíts Nekünk szakértelmeddel, kapcsolataiddal

Segíts nekünk adományokkal

Segíts nekünk egy ötlettel

Beszélj rólunk, hívj meg minket gyermeked iskolájába, hogy előadást tarthassunk

Támogass minket pénzzel. Mint minden alapítványnak, nekünk is szükségünk van a működésünkhöz pénzadományokra is.

Bankszámlaszámunk
MAradjatok GYerekek ALapítvány 

11717009-22484875 OTP bank

Adományozz! Írj nekünk!