BLOG

Cikkek, gondolatok, történések

Alapítványunk idén az Ady Endre Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és AMI, illetve a Német Nemzetiségi óvodába juttatja el a Mikulásait. A program keretében összesen 340 csomagot állítunk össze és kézműves foglalkozást biztosítunk az oktatási intézménynek.

Aki nyomon követi munkásságunkat, tudja, hogy a nyár elején egy jótékonysági koncert keretein belül pénzt és hangszereket gyűjtöttünk az Ady Endre Iskola kórusának. A gyermekek nagyon tehetségesek, a tanáraik roppant kitartóak és mindent megtesznek a lurkókért.

Szeretnék köszönetet mondani kedves barátainknak, Bögözi Gabriellának és férjének, Gergely Istvánnak, akik ezen jótékonyságunkban is idejüket nem sajnálva, szívesen segítettek a megfelelő családokat megtalálni, ahová egy kis meglepetéssel érkezhettünk.

Alapítványunk pályázatot írt ki kismamáknak, akiknek nehéz helyzete miatt segítséget nyújtunk születendő gyermekük/ gyermekeik részére.

Alapítványunk új, hosszútávú projektbe kezdett. Nehéz út elején járunk és segítséget szeretnék kérni, hogy segíthessünk másokon.