Gondoltál már erre? Lupázás a Szérával

2023.07.06

Alapítványunk többször támogatta már a Széra Szociális és Rehabilitációs Alapítvány lakóit, családjait és gyermekeit is. DE:

Gondoltál már arra, hogy milyen nagy szükség van azokra a szakmájukat szerető, odaadó szociális szférában dolgozó emberekre, akiknek a munkájukat még annyira sem fizetik meg, mint a tanárokét?

Amennyiben egy civil ágazatban dolgozó ember egy jövedelemből szeretné fenntartani magát, valószínűleg fényevőnek kell lennie. Ha nincs férje, felesége aki nagyobb jövedelemmel rendelkezik nála, gyakorlatilag esélytelen, hogy fenntarthassa saját családját. Ezeknek az embereknek java része felsőfokú intézményben végzett, akár több nyelven is beszélő ember, de sajnos ez a keresetén már nem látszik meg.

De mi lenne velünk nélkülük?

Szükségünk van rájuk!

A Sanie Lounge 100.000 Ft értékben vendégül látta a Szérásokat, illetve reggelivel és szeretettel várták őket!

Köszönjük a Lupapának, Széles Szabolcsnak aki 27.500 Forint értékben pizzát készített, ebédet adott a szuper kis csapatnak!

Hálásak vagyunk ezért az összefogásért is!


Rólunk írták, nálunk jártak:

EZ A NAP RÓLUNK SZÓLT!Nehéz szavakat találni ennek az alkalomnak a leírásához. Egyik partneri szervezetünk, a Maradjatok Gyerekek Alapítvány képviselője, Lendvai Annamária észlelve azt, hogy a szociális munkás kollegák maguk elé helyeznek mindent és mindenkit, arra gondolt, hogy meghívja munkatársainkat egy napra a Lupa Beachre. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen kedves, odaadó, mindenre is figyelő kényeztetésben lesz részünk. Ez a nap rólunk szólt, ránk figyeltek, rólunk gondoskodtak. Szinte lehetetlen kifejezni, mennyire hálásak vagyunk. Külön szeretnénk megemlíteni Szeles Szabolcsot is, a Lupapa tulajdonosát, ahol isteni pizza ebéddel vártak minket. A tartalmas nap után, kisimulva, jókedvűen, feltöltődve láttunk neki a mindennapoknak. Bár minden hétfő így kezdődne!#ezanaprólunkszólt #köszönjük #feltöltődés #nyár #SZÉRA"