Jótékonysági koncert a Lupa Beach-en

2023.07.10

Alapítványunk első alkalommal rendezett jótékonysági koncertet, amely teljes bevételét a berhidai Violin kórus javára ajánlottunk fel.

A kórus két éve alakult, vezetőjük Tarjáni G. Mónikáva, akivel miután felvettük a kapcsolatot és mesélt nekünk a gyerekekről, a helyzetükről illetve a munkájukról nagy örömmel láttunk neki az alkalom megszervezésének. Hangszerekre, illetve mikrofonra volt a legnagyobb szükségük, így hatalmas örömünkre szolgált, hogy támogatóink két zenei eszközt is felajánlottak.

A Dunakeszi Farkas Ferenc AMI felajánlása révén sikerült a kórusnak egy gitárt ajándékoznunk, melyet Sajó Borbála képzőművész varázsolt igazán egyedivé a gyerekeknek.

Szakáll Lászlóné Lujzi néni felajánlásából egy hangverseny zongorára sikerült szert tennünk, amit iskolakezdéskor fogunk eljuttatni az iskolába, addig is segítő kezeink jóvoltából kicsit renováljuk.

Mindezek mellett fontosnak tartottuk, hogy pénzadománnyal és élményekkel is gazdagítsuk a szorgalmas gyerekeket, akik a nehéz körülményeik ellenére igazán lelkesen járnak a próbákra és kapaszkodót tudnak találni a zenében.

A jótékonysági koncert létrejötte kapcsán szeretnénk megköszönni munkájukat a fellépő művészeknek a Trio Brillo kamaraegyüttesnek, Rittner Róbert hegedűművésznek, Juhász Terézia- csellóművésznek, Nyikes Róbert trombitaművésznek, Molnár Dániel klarinétművésznek illetve a csodálatos hangú énekeseknek Balázs Júliának és Ress Hajninak akik igazán szuper hangulatot varázsoltak a koncertre valamint a Violin kórusnak akik gyönyörű dalokkal kápráztatták el a közönséget, mialatt a gyermekek pancsolhattak.

A koncert a Sanie Lounge-ban került megrendezésre a Lupa Beachen, mely során nagy segítségünkre volt Hudák Mihály és családja, akik a hangosítás lebonyolítását vállalták magukra. Innen is hálásan köszönjük ezt!


A Lupa Beach is dotálta alapítványunkat a jótékonysági hangverseny megszervezésében, hiszen a felhívásban szereplő limonádé felajánlásokat minden egyes eladott hűsítő után 500 Ft-al kiegészítette, illetve egy hatalmas élményt is kaptak a gyerekek, hiszen a koncert után igazi strandolás vette kezdetét, beleértve a vízi ugrálóvárat is.

A gyerekek étkezéséről sem feledkeztünk meg, mely kapcsán hatalmas köszönet illeti Bögözi Gabriellát és Gergely Istvánt, s édesanyját Irma nénit, akik már reggel 6 órakor bográcsban főzték a gyerekeknek az ínycsiklandozó ételeket.

Alapítványunk minden kis lurkónak készült egy kulcstartóval, mellyen a kórus neve és alapítványunk neve szerepel. Köszönet ezért Solymos Ferencnek. Illetve minden gyerkőc kapott egy édesség csomagot is, melyet Lahóczkiné Tasi Tímea állított össze. A gyermekek feljutását alapítványunk finanszírozta. Köszönjük barátainknak és a Sport Car Autókereskedésnek, hogy mindig számíthatunk rájuk!

Egy igazán mozgalmas nap után- ami tele volt élménnyel - a Maradjatok Gyerekek Alapítvány a koncert végén 117.965 Ft-ot adott át az kórusnak, valamint a Lupa Beach a belépőjegyeken és a vízi ugrálóváras kikapcsolódás biztosítása után még 38.000 Ft-al egészítette ki az adományokat.

Igazi közösségi összefogást láthattunk, a gyerekek szállításában szórakoztatásában, jó helyre került a támogatás. Mindenkinek köszönjük a munkáját, együtt sikerült egy kis csodát létrehoznunk a gyerekek életébe.