Kismamáknak segítettünk

2023.05.23

Alapítványunk pályázatot írt ki kismamáknak, akiknek nehéz helyzete miatt segítséget nyújtunk születendő gyermekük/ gyermekeik részére.

2050000, azaz kettőmillió ötvenezer forint értékben osztottunk ki adományokat!

10 családnak szerettünk volna segíteni, de 23 családnak segítettünk, ezért hálával tartozunk mi is:

Köszönetnyilvánítás

Sokan kérték segítségünket, és mi igyekeztünk erőnkön felül segíteni. Szerencsére ebben az időszakban mi is segítő kezekre találtunk a Mam cumigyár jóvoltából egy 253.761 forint értékű csomagot oszthattunk szét a kismamák között.

Hálásan köszönjük nekik, hogy egyetlen szavunkra küldtek egy ilyen csomagot nekünk.

Köszönetet kell mondanunk a Sport Car Autócentrumnak, hogy minden egyes adományozáskor autót biztosítanak a fuvarozásainkhoz.

Továbbá szeretnénk köszönetet mondani Lakatos Ádámnak, akit karácsonyi projektünk során ismertünk meg. Ő maga is nagy részt vállalt pályázatunk sikerességében, mert iskolájával karöltve, a Csengey G. Általános Iskolával adománygyűjtést szerveztek a nálunk segítséget kérő kismamáknak.

Minden ismerősünknek és barátunknak és adományozónknak is nagyon nagyon hálásak vagyunk, hogy részt vállaltak a kezdeményezéseinkben.

Nem utolsó sorban végtelenül lekötelezettek vagyunk, hogy a RENOMIA, a. s. ránk talát és támogatta munkánkat. Adományukból babakocsikat, tartós élelmiszert, kiságyat, játékokat, ruhákat, könyveket... vásároltunk.


2023.04.12-én, 2023.05.18 és 19-én 23 családnál jártunk Budapesten és vonzáskörzetében. Megismertünk ikreket váró anyukákat, éppen már édesanyává vált hölgyeket, családotthonokban élő csalásokat, szociális munkásokat, nagycsaládokat es kicsiket....

Rengeteg ruhát, ételt és gyermekekhez szükséges felszerelést vittünk házhoz.